Mijn winkelmand

0 artikelen € 0,00 Naar winkelmand
Inhoud
De lekkerste wildproducten bestelt u gemakkelijk online! Eet smakelijk!

Ree, goud eerlijk wild uit de Vulkan-Eifel, leent zich bijzonder voor een feestelijke  maaltijd

Ree

Ree behoort tot het meest edele wild. Het leent zich bijzonder voor een feestelijke maaltijd. Een ree mag beslist niet worden verward met een (edel)hert. Herten zijn aanzienlijk forser dan reeën. Het vlees van een hert is grover en smaakt vaak wilder dan het malse sappige vlees van een ree. De rug en de bouten van de ree zijn culinair het meest interessant. De voorbout van een ree heeft weinig vlees. Het wordt meestal gebruikt voor reepeper. Van het ribstuk worden koteletten gesneden, van de achterbout wordt de biefstuk gesneden. Van de reerug worden overwegend medaillons gesneden.

 
 

Ree-Specialiteiten  in onze webshop:

Webshop

Voor consumenten

Wilt u uw vrienden of familie thuis verrassen met een culinaire maaltijd? Bestel ree, hert en wildzwijn hier: 

Ree voor consumenten


 

U bent hier:
Webshop
Ree
  1. Hele Ree achterbout met been, puur BIO
    Meer informatie

    Hele Ree achterbout met been, puur BIO

    € 59,80

    Hele achterbout van Ree met ellepijp
    als braadstuk of sous vide

 

Lekkere gerechten met ree...

Gegrilleerde rug van ree

Recept bekijken

Ree met asperges

Recept bekijken

Slowstoof van ree

Recept bekijken