Terug

  • Goud(H)eerlijk WILD uit de vrije NATUUR
  • Snelle en gekoelde levering
  • Premium kwaliteit

Over ons

Wildproducten.nl is de naam voor het jachtwild dat geoogst wordt door de familie Van de Kraats uit Putten. Wij jagen in een prachtig gebied van ongeveer 1.100 hectare groot in de Eifel in Duitsland. Het gebied bestaat voor 75% uit gras- en akkerbouwland en voor 25% uit bosgebied.

“Waarom wij jagen? Omdat wij ons sterk verbonden voelen met onze omgeving! Wij zijn nergens liever dan in de natuur. Jagen is onze passie, onze manier van leven.”

Wij realiseren ons heel goed dat dat misschien wat vreemd klinkt. Wij horen vaak de reactie: ‘Hoe kunnen jullie nou dieren doodschieten als je je daarmee zo verbonden voelt?’ Onze verbondenheid met de natuur is niet vrijblijvend. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het in stand houden ervan. Wij jagen altijd met het grootste respect voor het dier en uiterst zorgvuldig. Dus alléén als het aantal van de soort het toelaat en onnodig lijden absoluut voorkomen wordt.

Jagen is zo oud als het bestaan van de mens: als voedselbron, verdediging en bescherming. Elke jager heeft een jachtdiploma en houdt zich aan een groot aantal wetten en regels. Op de naleving wordt streng toegezien!

Een belangrijk onderdeel van het jagen is het in kaart brengen van de verschillende populaties dieren in ons jachtgebied. Zo weten wij precies wat de toestand van de dieren is. Op grond van die kennis kun je als jager een wezenlijke bijdrage leveren aan het behoud van kwetsbare soorten en aan het beperken van allerlei schade, bijvoorbeeld aan gewassen.

Wij vinden het belangrijk om dit allemaal te vertellen. Wat onze waarden en normen zijn en wat de maatschappelijke betekenis van jagen is.

Wij hopen dat u ons op deze manier een beetje heeft leren kennen en wensen u veel plezier in onze webshop.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen