Terug

  • Goud(H)eerlijk WILD uit de vrije NATUUR
  • Snelle en gekoelde levering
  • Premium kwaliteit

Kwaliteit in eerlijk vlees

Vriestechniek

Verse producten zijn bederfelijk. Daarom vriezen wij onze producten professioneel in. Dankzij onze kennis van invriezen, ontstaat er geen enkel smaakverschil. Ontdooitip: Hebt u haast en wilt u uw vlees snel ontdooien? Leg uw bevroren wildproducten in een gesloten verpakking in een pan met koud water. Binnen 5-10 minuten is het volledig ontdooit zonder verlies van kwaliteit.

Slager

Na een zorgvuldige analyse van de wildstand, wordt het wild geoogst. Hierbij houden wij rekening met de impact op de leefomgeving. Het vlees wordt, na een zorgvuldige rijping, op vakkundige wijze verwerkt door een gediplomeerde Nederlandse Poelier, waardoor een vakkundige verwerking gegarandeerd is.. Dankzij een intensieve samenwerking zijn wij in staat een mooi stuk eerlijk wild naar Nederland te halen. Wij leveren uitsluitend premium kwaliteit. Heerlijk mals en smaakvol wild een Bio produkt van het hoogste niveau.

Jagen volgens normen

Het oogsten geschiedt volgens de regels van de KNJV (Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging). Jagen in Duitsland is evenals in Nederland aan strenge regels onderworpen. In de Flora- en faunawet zijn de regels m.b.t. de uitoefening van jacht, schadebestrijding en beheer vastgelegd. Daarnaast dienen jagers zich te houden aan de weidelijkheidsregels, een stelsel van gedragsregels voor alle jagers. Eén van die weidelijkheidsregels bepaalt dat de jager ervoor zorgt voldoende vaardig te blijven in het gebruik van zijn wapen(s) en bij het schieten steeds een ruime veiligheidsgrens in acht neemt.

Habitat dieren

Het heuvelachtige wildgebied, de Vulkan-Eifel tussen Koblenz en Trier vormt een prachtige de leefomgeving voor reeën, herten en wildzwijnen.

Wildproducten.NL. werkt aan een gezonde stand van reëen, herten en wildzwijnen in het gebied. Er is geen industrie en relatief weinig verkeer. Het wild dat er leeft is gezond en heeft volop natuurlijk voedsel (eikels en beukennootjes). De dieren worden expliciet niet bijgevoerd met geproduceerd krachtvoer of andere kunstmatige voeding. Onze wildakkers worden jaarlijks ingezaaid met voor het wild aantrekkelijke voedzame gewassen. Zo kunnen de dieren tijdens de winter beter overleven en bouwen ze een natuurlijke weerstand op tegen ziektes en parasieten. Wij streven er naar om voortdurend verbeteringen aan te brengen aan de leefomgeving van het aanwezige wild. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen/verbeteren van (nieuwe) wildakkers en het creëren van schuilmogelijkheden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen